Over Ons

Topo Voor Kinderen is speciaal ontwikkeld om kinderen - en natuurlijk ook volwassenen - op een leuke manier topografie te leren. Je kunt direct vanuit de browser spelen, zonder dat hier enige download of installatie voor nodig is.

Hoewel de website grondig is getest in alle browsers en op verschillende apparaten, is het mogelijk dat het vliegen niet bij iedereen even vloeiend zal gaan. Wij raden aan een moderne browser, tablet of smartphone te gebruiken.


De wereldkaart en de kaart van Europa die we gebruiken komt oorspronkelijk van www.vectorworldmap.com. De kaart van Nederland is afkomstig van www.wikipedia.org. Alle landen en plaatsnamen zijn overgenomen uit de Grote Bosatlas (54e editie - eerste oplage 2013).

Wij hebben veel aandacht besteed aan alle topografie en doen ons uiterste best deze website en alle topografische informatie hierop correct te vertonen. Mocht je een fout ontdekken, dan zouden wij hier graag van op de hoogte gebracht willen worden door ons een berichtje te sturen.